piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

LASTNOSTI SISTEMA Pick & Build

IZJEMNO LAHEK
Vsi PICK&BUILD elementi so izjemno lahki in jih je možno prenašati in vgrajevati ročno. Vse, kar potrebujete za sestavo objekta, je pomoč enega ali dveh prijateljev.
TRDEN IN TRAJEN
Sistem PICK&BUILD zagotavlja izjemno trdnost konstrukcije objekta. Vsi elementi so izdelani iz kakovostnih in trajnih ter okolju prijaznih materialov.
TRAJNOSTEN
Vsi PICK& BUILD so izdelani iz materialov , ki jih je možno 98,7% reciklirati in ponovno uporabiti. Sistem lahko vedno znova sestavite, razstavite in ponovno sestavite.
PRIMEREN ZA VSE LETNE ČASE
Sistem PICK&BUILD je primeren za uporabo v vseh letnih časih in skrajnih vremenskih pogojih. Elementi sistema zagotavljajo odlično toplotno izolativnost ter vodotesnost in zrakotesnost objekta.
NESKONČNE OBLIKOVNE MOŽNOSTI
Velikost in obliko PICK&BUILD objekta je možno spreminjati v katerikoli fazi. Preprosto dodaj ali odvzemi segmente ali pa elemente uporabi za sestavo povsem novega objekta.
MOŽNOST MENJAVE ELEMENTOV
Postavitev PICK&BUILD elementov je možno kadarkoli spremeniti. Preprosto zamenjajte posamezne elemente in spremenite pozicijo vrat ali oken.
KAKOVOSTEN IN TEHNOLOŠKO NAPREDEN
Vas skrbi kakovost našega sistema? Za vas smo razvili tehnološko dovršen sistem samogradnje, ki ustreza visokim standardom gradnje.
PRILOŽENO PRIROČNO ORODJE
Vse kar potrebujete za sestavo PICK&BUILD objekta, je priloženo priročno orodje.